dimarts, 7 de juny del 2016

Bandeta d'Estiu 2016


Que és la Bandeta d’Estiu?
La Bandeta d’Estiu és l'oportunitat de poder provar un instrument de banda

Fa falta que hi hagui estudiat música?
No, aquest taller d'estiu està pensat de forma que no necessitis coneixements previs de música, si els tens molt millor. Tot i així si volguessis continuar amb l'instrument després de l'estiu sí que t'hauries de matricular a l'escola de música.

Hi ha límit d'edat?
No, si has nascut el 2009 o abans pots gaudir d'aquesta activitat. No importa la teva edat, l'important és que en tenguis ganes.

He de tenir instrument propi?
No, nosaltres et proporcionarem un instrument per fer el taller.

Puc triar l'instrument que vulgui?
Pots triar el que vulguis d'entre els instruments que oferim: Clarinet, Trompeta, Trompa, Trombó, Bombardí i Percussió. Tot i així et recomanam triar més d'un perquè el nombre d'instruments del que disposam és limitat. Si t’interessa la Flauta Travessera o el Saxo, ho pots marcar a la Butlleta d’inscripció, indicar-ho si ho fas a traves d’e-mail, però has de saber que només si totes les altres especialitats estan ocupades ens plantejarem oferir Flauta i Saxo.

Puc triar un instrument que no hi sigue a la llista?
Els instruments que oferim som els que ara mateix tenim disponibles, en condicions o que més necessitem ara mateix a la Banda de Música. 

Que farem exactament?
La Bandeta d'estiu es farà tots el Dijous de Juliol i Agost de 17:30 a 20:00, repartit en dues sessions d'una hora amb un descans de mitja hora. La primera sessió serà per instruments iguals o de la mateixa família, la segona hora tots els instruments junts.

Com he de fer la inscripció?
Heu d'enviar un correu electrònic a: bandadelavila@gmail.com posant Bandeta d’Estiu 2016 com Assumpte, adjuntant la Butlleta d’inscripció emplenada. Et respondrem i et direm l'instrument que tenim per tu. 
Les places son limitades.

Qui preu té aquest taller?

El taller té un preu de 50 € que hauran de ser pagats el primer dia de taller

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada