dissabte, 9 de juliol del 2011

Bandeta d'Estiu

Hola a tots, inauguram aquest blog en el que trobarem noticies de la Banda de Música de la Vila, informació sobre els concerts, assajos i tot allò que tengui res a veure amb la Banda de Música.

El passat dijous va començar un taller, que es realitza cada dijous de Juliol i Agost, que hem anomenat Bandeta d'Estiu. La Bandeta d'Estiu en una banda de música amb la particularitat de que la majoria  dels seus membres no han tocat mai l'instrument que s'els hi ha assignat. Els músics, la majoria de 8 i 9 anys, van omplir un butlleta d'inscripció en la que apuntaven les seves preferències en quant a l'instrument a tocar, i nosaltres hem anat assignat aquests instruments en ordre d'inscripció, però també intentant que hi hagi la màxima varietat, i contant amb els instruments dels que disposam.

El començament no ha pogut ser millor, 21 inscrits: 2 Flautes, 9 Clarinets, 5 Saxofons, 1 Trompeta, 1 Trombó, 1 Bombardí i 2 Percussionistes; i el primer dia ja varen aprendre, i de fet les varen tocar tots junts tres notes. La idea es a final d'Agost fer un petit concert per mostrar la feina feta durant els dos messos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada